Trysil-stevnet

Super stolt over lille, halv-gærne, hypre Melbusen som slo til med 1. plass i hopp, napp og hele pakka. Nå mangler vi kun ett napp i hopp før vi kan begynne i klasse 2! I agility-løpet skippet hun de to siste slalåm-pinnene og istedenfor å rette det opp, valgte jeg å bare fortsette videre og diske. I hopp åpen ble ukonsentrerte Melba forstyrret to ganger av ting som skjedde UTENFOR ringen, hehe. Jaja... vi må bare trene med masse flere forstyrrelser tenker jeg :)

5

Agility er en morsom hundesport. Gratulerer med 1. plass da! Det er jo stas! Hvor leng har du drevet med det?

sissa94: Ja ikke sant! <3 åå takk :D Har drevet med det så lenge som jeg kan huske, men kun aktivt de siste 3 årene :) Driver du også på med det, eller?

Jeg trente litt privat før når jeg hadde hund selv og trivdes veldig godt med det, men jeg kom meg aldri på noen konkurranse selv. Hvem vet, kanskje jeg får hund igjen å begynner med agility for fult en gang!. Hadde ihvertfall vært sykt gøy!

sissa94: Åjaaaa :D Ja du får skaffe deg en til hund ;D hehe. Det er konkurransene som driver oss videre. Håper du kommer dit en gang og får kjenne på den følelsen :)

Ja det hadde vært veldig moro :) Jeg får bare se hva tiden bringer :)

Skriv en ny kommentar